Avanos'ta Bir Cafe…

Hakkımızda

“Kör de bilir Avanos’un yolunu, testi bardak kırığından bellidir. ” Seyrani

Binlerce yıllık Kapadokya tarihini her bir köşesinde hissedebileceğiniz Avanos; eşsiz Kızılırmak’ı, Erciyes dağı manzarası, meşhur kaz adası, tarihi Taş Köprüsü, Tahta (sallanan) Köprüsü ile sizlere bir peri masalı sunuyor.

Mağara ve Taş Odalar

Yüzyıllardır Hitit, Pers, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlılar tarafından ev, ahır, depo, mutfak olarak kullanılan mağara ve taş odalar günümüzde özel Lemon Cave Suites projesi ile sizlere konaklama ve cafe hizmeti sunmaktadır.

Lemon Cave Cafe & Patisserie

Kafe pastane konseptiyle 2016 yılında faaliyete başlamış ve 2020 yılında konaklama hizmetini de ekleyerek siz değerli misafirler samimi konforlu ve kaliteli bir tatil sunmayı amaçlamaktadır.Lemon Cave şiiri tanımlamak için sabahları taze pişmiş turta kokusu ile uyanmak da bunlardan biri.

Bir Hitit Kenti: Avanos

7 adet çok özel taş ve Kaya odasıyla Kızılırmak kıyısında yer almakta, şehir merkezindeki konumuyla tüm turistik merkezlere yürüme mesafesindedir. Avanos karasal iklime sahip olmasına karşın dağa yaslanması ve Kızılırmak’ın etkisiyle bölgenin en yumuşak iklimine sahiptir.

Hititlere kadar uzanan geçmişiyle başta çanakçılığın ve halıcılığın bölgedeki merkezi konumundadır.

© 2024 Lemon Cave Cafe & Hotel. All Rights Reserved.